Benvinguts!

 Comencem una nova activitat "bloggera" aprofitant l'efemèride del nostre 40 aniversari, recorregut des de l'any 1.972 amb la determinació d'oferir un servei acurat de qualitat i confiança.
Molts han estat els canvis des dels nostres inicis quan allà pels anys setanta la família Fontcuberta, d'arrelada tradició emprenedora i comercial, aposta per diversificar el seu àmbit de negoci i consolida els fonaments del que és avui el nostre competitiu projecte empresarial. Només esperem continuar comptant amb la fidelitat dels nostres clients i si és possible, seguir al peu del canó durant 40 anys més.

Els continguts del bloc pretendran informar sobre aspectes sempre relacionats amb l'àmbit del gasoil de calefacció com per exemple: el manteniment de calderes, legalització de dipòsits, normativa d'interès, notícies, solució d'avaries i qualsevol altre tema que a proposta dels nostres lectors susciti inquietud . Únicament resta en aquesta introducció donar-vos la més afectuosa benvinguda al nostre incipient espai i desitjar-vos que es vegin complertes les vostres expectatives.